Geplaatst op: 1 apr 2019 door Lisa Kuppen in Voorlichting

Over een schaap en andere weetjes

Ik heb een aantal willekeurige weetjes over mij op een rij gezet. Neem een kijkje in mijn wereld.

  1. Reizen is mijn passie. Van die vrijheid die reizen en vakanties naar nieuwe bestemmingen mij geeft, word ik enorm gelukkig en blij. Tot nu toe is Griekenland mijn meest favoriete bestemming binnen Europa. Tevens was het één van mijn eerste, toen ik zes jaar oud was.
  2. Naast mijn online bedrijf en de activiteiten die ik hiervoor verricht, zoals motivational speaking, werk ik bij de overheid.
  3. Ik droom nog steeds in beelden en kleuren. Mijn dromen zijn de enige momenten waarin ik nog (goed) kan zien. Los daarvan heb ik een aantal jaren geleden de vaardigheid ontwikkeld om mij bijna elke droom te herinneren die ik in een willekeurige nacht heb gehad. Super interessante vaardigheid, maar minder leuk wanneer je net hebt gedroomd dat je in een neerstortend vliegtuig zat!
  4. Duurzaamheid vind ik enorm belangrijk, zoals het kopen van duurzame kleding en producten waarvan ik weet dat ik ze vaak ga gebruiken. Voor mij betekent ‘duurzaamheid’ niet enkel het kopen van zaken die onder goede omstandigheden en met sterke en/of milieuvriendelijke materialen zijn vervaardigd, maar ook het kopen van producten van een goede kwaliteit.Om het voorbeeld van kleding te nemen, dan hou ik van mooie kleding die is gemaakt van sterke en mooie materialen, zodat de kleding jaren meegaat.
  5. Ik kan enorm enthousiast worden van de natuur, zoals lekker ruikende bloemen, raar aanvoelende bomen en dieren. Zo enthousiast dat mensen mij soms voor gek verklaren…
    Afgelopen winter, bijvoorbeeld, heb ik een schaap gemasseerd. Ja, dat lees je goed. Het betreffende schaap twijfelde of het naar mij toe zou komen. Ik stond in de koude winterlucht aan de rand van een wei, mijn hand uitgestrekt naar het schaap. De aanhouder wint, dus uiteindelijk verkoos het nieuwsgierige schaap mij boven de rest van de kudde, die verderop in de wei stond te kijken naar het nogal ongewone tafereel: een blinde jonge vrouw van 25 (ja, je zou het niet zeggen) bleef super enthousiast haar hand uitstrekken, in de hoop dat dat het ene schaap zou enthousiasmeren om naar haar toe te komen.
    Het schaap kwam naar mij toe, snuffelde aan mijn hand en liet zich aaien. Toen ik die wollige, dikke vacht begon te masseren, ging het schaap precies zo staan zodat ik nog beter bij zijn vacht kon komen. Ik werd zijn beste vriend! Het schaap vond de massage geweldig. Ik stond daar zeker drie minuten lang dat beest te masseren… Tot het moment dat een hond begon te blaffen en het schaap schrok… en wegrende.

Ben je nieuwsgierig geworden naar nog meer gekke verhalen die ik te vertellen heb? Ik deel ze graag tijdens een lezing of evenement.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.