Geplaatst op: 5 jun 2019 door Lisa Kuppen in Voorlichting

Mijn nieuwste gezinsuitbreiding

Yes, er is gezinsuitbreiding op komst! Niet de gezinsuitbreiding waar je waarschijnlijk direct aan denkt. Er is een viervoeter op komst: mijn eerste blindengeleidehond!

Ik heb nog geen exacte datum waarop ik de hond ga ontmoeten. Het is namelijk zo dat de geleidehondenschool – in mijn geval: het KNGF – uit haar honden een potentiële geschikte geleidehond kiest voor mij, die qua karakter, wensen en andere kenmerken zo dicht mogelijk in de buurt komt van wat ik nodig heb en fijn vindt.

Als er een potentiële match is, krijg ik bericht hiervan en mag ik de hond gaan ontmoeten. Dit vindt plaats bij het KNGF. Na deze eerste ontmoeting sta ik voor de keuze: is er een klik en wordt deze hond mijn geleidehond?

Zo ver is het helaas nog niet: ik ben nu in afwachting van dat leuke en toch wel spannende moment waarop ik word gebeld met het superleuke nieuws dat er een hond voor mij is gevonden.

Na een jaar van trainen, strenge beoordeling, voorbereiden, wachten en nog meer wachten, kijk ik enorm uit naar het moment dat ik eindelijk dat lieve, nieuwe vriendje in mijn armen mag sluiten.

De komende tijd zal veel nieuwe ervaringen, verandering, aanpassing en spannende momenten met zich meebrengen, maar ik kijk er enorm naar uit!

Houd mijn website en social media in de gaten voor nieuws over de komst van mijn geleidehond.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.