Een andere kijk op de wereld

Met veel enthousiasme spreek ik voor groepen. Na afloop van mijn presentaties mag ik mooie complimenten en feedback in ontvangst nemen.

Hierdoor zie ik dat ik mijn doel heb bereikt: mijn klanten inspireren en activeren… Kijken naar die Oogelijkheden.

Een aantal citaten van het publiek zijn hieronder te lezen.

“Lisa gelooft in haarzelf en durft ongegeneerd zichzelf te zijn. Het inspirerende verhaal van Lisa heeft mij enorm geraakt en ik ben ervan overtuigd dat ze met doorzettingsvermogen en toewijding al haar doelen in het leven kan bereiken.” (Deeba)

“Ik vind dat Lisa een goed beeld heeft geschetst van wat het betekent om niet te kunnen zien. Duidelijk en met humor. Lisa, ik weet zeker dat je op deze manier mensen met en zonder beperking de ogen opent en ze anders naar mensen met een beperking laat kijken.” (Karin)

“Ik had tijdens het verhaal van Lisa niet in de gaten dat Lisa visueel beperkt is, ook al gaat haar verhaal over blind worden. Ze betrekt het hele publiek bij haar presentatie en kijkt iedereen aan.” (Monique)

“Lisa neemt je mee in haar wereld op een manier die bijblijft. Professioneel, maar ook persoonlijk en met humor. Ik vind het heel knap hoe Lisa omgaat met haar beperking en hoe zij de bijbehorende belemmeringen omvormt naar iets positiefs.” (Marc)

“Door de presentatie van Lisa en de oefening die zij ons tijdens haar verhaal heeft laten doen, heb ik vandaag eindelijk de stap gezet in mijn leven die ik al een hele tijd heb uitgesteld. Ik heb nu weer motivatie gekregen om aan mijzelf te werken.” (Amira)

“Het verhaal van Lisa raakte mij zodanig dat ik allerlei emoties door mijn lijf voelde stromen. Ik werd geïnspireerd en nieuwsgierig en ik was zeker niet de enige. Het publiek luisterde op bepaalde momenten namelijk met open mond naar het verhaal.” (Peter)

“De positiviteit en het realisme waarmee Lisa haar verhaal vertelt is mooi om te ervaren.” (Hans)