Waar ik voor sta

Mijn missie is om mijn blind zijn professioneel in te zetten om zowel mensen met als zonder visuele beperking te helpen.

Mijn visie is om, met mijn visuele beperking als rode draad, bewustwording over blind zijn te vergroten, door activiteiten zoals blogs, motivational speaking en advisering.

Deze activiteiten hebben tot doel mensen met en zonder visuele beperking te ‘empoweren’, met onderwerpen als hoe om te gaan met tegenslagen, een visuele beperking, het stellen van doelen en meer.

 

Wat ik bied

Als dé ervaringsdeskundige op het gebied van blind zijn, bied ik aan zowel de publieke en private sector als aan particulieren een aantal diensten aan.

Diensten voor bedrijven

Bedrijven en organisaties kunnen mij voor de volgende diensten benaderen, waarbij maatwerk centraal staat:

  • Motivational speaking en inspirerende presentaties voor uw medewerkers, partners of klanten. Thema’s zijn o.a. doorzettingsvermogen, mindset, doelen stellen en bereiken, focus op mogelijkheden en ervaren via verschillende zintuigen;
  • Advisering over toegankelijkheid en inclusiviteit;
  • Voorlichting over wat een visuele beperking inhoudt;
  • Online samenwerkingen met de focus op Oogelijkheden ter bevordering van het bewustzijn over blinden en slechtzienden.

Diensten voor particulieren

Aan particulieren bied ik de volgende diensten aan:
Wanneer je een beperking hebt – of die nu visueel is of anderszins -, dan kan het lastig zijn om je positief, blij en gelukkig te blijven voelen. Niet enkel het verlies van je zicht kan een beperking zijn. Ook geen zicht meer hebben op doelen die je wél wilt bereiken kan voelen als een beperking.

Worstel jij met je (visuele) beperking?

Als ervaringsdeskundige ga ik graag samen met jou op zoek naar de Oogelijkheden. De mogelijkheden die voor joú op dit moment realistisch dus passend zijn. Zo nodig verwijs ik uiteraard door.