Geplaatst op: 12 jul 2019 door Lisa Kuppen in Voorlichting

In gesprek met minister Bruins

Lisa met minister Bruins

Gisteren was ik uitgenodigd bij minister Bruins (Medische Zorg en Sport). In april stuurde ik de minister een brief, waarin ik mijn verhaal uitlegde en vroeg of hij interesse zou hebben om met mij in gesprek te gaan hierover.

In juni werd ik uitgenodigd om naar Den Haag te komen. Met een big smile op mijn gezicht reisde ik woensdagavond af naar deze mooie stad.

We hebben gesproken over allerlei interessante onderwerpen, maar het hoofdthema was leven, werken en sporten met een visuele beperking.

Lees hier de LinkedIn post van minister Bruins over onze ontmoeting.

De minister en ik hebben samen gewandeld, waardoor hij heeft ervaren wat voor een impact verlies van iemands zicht heeft op diens leven en wat er bij zoiets simpels als wandelen komt kijken als je visueel beperkt bent.

Deze ontmoeting laat maar weer eens zien wat je kunt bereiken als je doorzet en op een positieve manier omgaat met moeilijke gebeurtenissen in je leven. Deuren waarvan ik nooit had verwacht dat ze zouden opengaan, gaan open en plotseling wandel ik met minister Bruins in Scheveningen.

Gisteren is een dag die ik nooit meer zal vergeten, met een prachtige, persoonlijke ontmoeting vol openheid, nieuwsgierigheid en positiviteit.

Dankjewel, Bruno.

Wie weet tot ziens.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.